Bir dil seçin: PROJECT : GELENEKLER ILE BIR GELECEK.TRADITIONS WITH A FUTURE
Arama
.

Защита на личните данни

BGCRAFTS.INFO УВАЖАВА ПРАВОТО НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ИНФОРМАЦИЯТА НА СВОИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И ПОСЕТИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ САЙТ И ПОЕМА ЗАДЪЛЖЕНИЕТО ДА ГО ПАЗИ. НАСТОЯЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ ВИ ПРЕДОСТАВЯТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ТОВА КАК ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ И ИНФОРМАЦИЯ СЕ ОБРАБОТВАТ И ИЗПОЛЗВАТ. ВАШАТА ЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНА САМО ПО НАЧИН, СЪОТВЕТСТВАЩ НА НАСТОЯЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ.

Каква информация изискваме?

Личните данни, която изискваме чрез онлайн формуляри включват следното:

  • Име и фамилия
  • Пощенски адрес
  • Телефонен номер
  • Адреса на вашата електронна поща
  • Адреса на вашата интернет страница
  • Информация за вашите умения

Тази информация ни е необходима, за да създадем вашия потребителски профил, а също така може да послужи, за да Ви уведомяваме за наличието на нови услуги в сайта, техническа профилактика или актуализация на системата.

Ние се придържаме стриктно към условията за поверителност, което означава, че няма да продаваме, да даваме под наем или по какъвто и да е начин да предоставяме Вашите лични данни на трети лица, освен в случаите когато това се изисква от оправомощените органи или в съответствие с българското законодателство.

Достъп до личната Ви информация

Никой не може да редактира личните Ви данни без да знае Вашето потребителско име и парола, така че не трябва да ги разкривате на други лица.

Ще Ви предоставим средства да проверите дали личните ви данни са правилни и валидни. Също така чрез тези средства ще можете да:

  • Да редактирате своите лични данни, които вече сте ни предоставили;
  • Да добавяте и редактирате снимки в своята лична фото галерия;
  • Да ни кажете, при попълване на регистрационната форма дали желаете Bgcrafts.info да Ви изпраща допълнителна информация.

Вашето съгласие с тези условия

Използвайки нашия уеб сайт, Вие се съгласявате със събирането и използването на информацията от Bgcrafts.info, както е упоменато по-горе. Ако решим да променим настоящите Условия за поверителност, ние ще публикуваме промените на тази страница, така че винаги да сте наясно каква информация събираме, как я използваме и в какви случаи я предоставяме.

This publication has been produced with the assistance of the European Union through the Bulgaria – Turkey IPA Cross-Border Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of Association “Business Information Center” - Straldzha and can in no way be taken to reflect the views of the European Union or the Managing Authority of the Programme