Bir dil seçin: PROJECT : GELENEKLER ILE BIR GELECEK.TRADITIONS WITH A FUTURE
Arama
.

Новини за каталога и актуализации

31 Януари 2014. Актуализация

Уеб платформата на каталога и дизайна бяха сменени напълно. Премахнат бе форума, поради ниска активност. Преработени бяха текстовете на всички съществуващи профили, а повредените снимки премахнати (за което се извиняваме.).

По време на преработката на потребителската информация се сблъскахме със сериозен проблем, а именно наличието на голямо количество недовършени профили с неактуална или непълна контактна информация. До края на месец Февруари 2014 година ще дадем възможност на тези потребители да се свържат с нас и да коригираме пропуските. След този период непълните профили ще бъдат премахнати. Една от основните политики на каталога е да предоставя на своите потребители качествена информация.

Предефинирахме категориите на занаятите, като се постарахме наименованията най-много се доближават до автентичните, но имаме готовност винаги да добавим нова категория по препоръка на потребител.

Коригирахме пропуските и техническите грешки в контактната информация на потребителите – наименования на населени места, областни центрове, пощенски и телефонни кодове, а също така проверихме до колко са актуални уеб адресите на техните интернет страници.

Преработихме и системата за „Безплатни обяви“ като добавихме в нея нови под категории, с цел да улесним нейното ползване.

Разработихме модули "Видео клипове", "Интернет страници" и "Събитиен календар", в които потребителите свободно да могат да добавят информация

Принципно имахме около две седмици на разположение да тестваме направените нововъведения, но разбира се никой не е застрахован от грешки. Ако попаднете на проблем с ползването на каталога като цяло или на някой от неговите услуги, моля да ни напишете за това. Контактната информация и формата за обратна връзка са в раздел контакти.

Благодарим Ви за разбирането!

This publication has been produced with the assistance of the European Union through the Bulgaria – Turkey IPA Cross-Border Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of Association “Business Information Center” - Straldzha and can in no way be taken to reflect the views of the European Union or the Managing Authority of the Programme