Bir dil seçin: PROJECT : GELENEKLER ILE BIR GELECEK.TRADITIONS WITH A FUTURE
Arama
.

Дюкянъ - каталог за български занаятчии

Дюкянъ е създаден през 2005 година от ИБЦ Стралджа. Организацията е част от мрежата бизнес центрове изградени по проект JOBS на Министерството на труда и социалната политика. През годините ИБЦ Стралджа активно участва в развитието на компонент "Занаяти" по проект JOBS, с основен ангажимент създаване на средства за онлайн промоциране на българските занаяти и традиции. В началото на 2014 в партньорство със Сдружение "Традиция-Стралджа" този каталог бе изцяло обновен и актуализиран.

Какво можете да намерите в Дюкянъ?

Дюкянъ предлага напълно безплатни услуги в подкрепа на българските занаятчии като: занаятчийски профили, лични фото галерии, система за безплатни обяви, събитиен календар, възможност за добавяне на видео материали и връзки към подобни ресурси в мрежата и др., а в близко бъдеще ще стартира и неговата многоезична версия. При текущата актуализация на каталога екипа на сайта преработи основно различните модули с цел да ги направи по-лесни за ползване от своите потребители.

Кой може да бъде регистриран в Дюкянъ?

Нашата инициатива е отворена за всички, било то Майстори, занаятчии, фирми, браншови сдружения или просто хора със занаятчийски умения. Няма никакви ограничения по пол, възраст и етност, понеже вярваме, че таланта на човек е даден свише и не се съобразява с категориите на ежедневието ни. Накратко казано за се включите в каталога е необходимо да се регистрирате и попълните своя занаятчийски профил. Ако срещнете някакви проблеми винаги може да се обърнете за помощ към нас.

От какво все пак се издържа Дюкянъ?

Тривиалните разходи за домейн и уеб хост са поети от ИБЦ Стралджа, докато всичко останало – дизайн, разработка, поддръжка и промоциране е дело на няколко доброволци от Сдружение "Традиция-Стралджа", на които не им е безразлично бъдещето на българските занаяти и традиции. Създадената от вас Красота, с която те ежедневно се срещат, заслужава всички усилия да бъде запазена в нейните невероятни форми и багри.

Какво не прави Дюкянъ?

  • Дюкянъ не желае да ви продаде нищо.
  • Дюкянъ не посредничи между регистрираните потребители и техни клиенти. Всеки регистриран потребител има възможност да присъства в каталога с директна контактна информация, която може да редактира по всяко време в своя профил.
  • Дюкянъ не продава рекламни площи за банери и не участва в системи за генериране на трафик.
  • Дюкянъ няма договорености за споделяне на потребителската информация с други сайтове или организации.
  • Дюкянъ не генерира никаква печалба от услугите които предлага.

Запазена марка "Дюкянъ"

"Дюкянъ" е запазена търговка марка на Сдружение "Информационен Бизнес Център"-Стралджа, с дата на регистрация 17.10.2007г. и Регистров номер: 00061414. Класове по Ницската класификация : 35/38/39. Класове по Виенската класификация : 090106, 090502, 270315.

This publication has been produced with the assistance of the European Union through the Bulgaria – Turkey IPA Cross-Border Programme. The contents of this publication are the sole responsibility of Association “Business Information Center” - Straldzha and can in no way be taken to reflect the views of the European Union or the Managing Authority of the Programme